Koulutukset

Ihotaidemaalarin koulutus

Uutta Päijät- Hämeessä!

Koulutus alkaa Tammikuussa -22!

Koulutus vastaa 30 op.

Koulutukseen otamme max. 10 oppilasta/ koulutus. Ikäraja 18v.

Koulutuspäivät ovat lauantai- ja sunnuntaipäivät kerran kuukaudessa ja lisäksi ohjeistetut välitehtävät koulutuspäivien välissä.
Koulutus sisältää 14 lähipäivää.

Koulutuksessa saat perustietoa ihotaidemaalauksesta.
Lisäksi saat tietoa hygienia, aseptiikka sekä turvallisuusasioista liittyen tatuointien tekemiseen, asiakaspalvelutyöstä, yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista sekä erilaisista yritysmuodoista, vakuutuksista, laista ja asetuksista.

Koulutuksessa opit käyttämään tatuointikonetta ja harjoittelemaan tatuointien tekemistä turvallisesti tatuointitaiteilijan ohjauksessa.

Koulutus sisältää laadukkaan ammattikäyttöön soveltuvan tatuointitarvikesetin, opiskelijoiden vakuutukset sekä opetuksen ja lähipäivinä aamukahvin ja aamupalaa.

Lounas koulutuspäivinä on omakustanteinen.

Ihotaidemaalarin työ vaatii vuosien harjoittelua. Koulutus antaa sinulle pohjan, minkä jälkeen voit jatkaa opiskelua ja harjoittelua edelleen.

Ihotaidemaalarilla tulee olla taiteellista silmää ja kuvaamataidon osaamista jo ennen koulutusta. Pyydämmekin kaikkia koulutuksesta kiinnostuneita laittamaan portfolion sähköpostiin: terhi@välitän.com (jätä ä:n merkit paikoilleen) tai terhi.pylvalainen@gmail.com.

Laita lisäksi ilmoittautumisesi alla olevaan ilmoittautumislinkkiin. Valitsemme opiskelijat koulutukseen töiden ja ilmoittautumisten perusteella ja haastattelemme lisäksi jokaisen opiskelijan erikseen.
Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen, kun olet tullut valituksi sekä töiden että haastattelun perusteella. Koulutuksen sisältökokonaisuudet ja aikataulut löytyvät alta.

Koulutuksen hinta on 2999€ + alv 24%, yht. 3718,76€.

Ennakkomaksu 900€ on maksettava Välitän Oy:n tilille sovittuna aikana. Loppumaksun voi maksaa kahdessa erässä, toisen erän koulutuksen alkaessa sekä toisen erän sovitusti koulutuksen aikana.

Lähipäivien teemat voivat muuttua kouluttajien aikataulujen mukaan eri viikonlopuille. Koulutuksien lähipäivät ja sisällöt pysyvät kuitenkin alla mainitulla tavalla. (Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin)

Noudatamme koulutuksessa THL:n suosituksia ja ohjeistuksia liittyen koronavirukseen.

Koulutuksen aikataulut ja sisällöt, tarkemmat sisällöt koulutuksen alkaessa.

Tutustuminen ja yhteistyökumppaneiden esittely.
Koulutuksen sisältö ja tavoitteet, taustatietoa ja tatuointien historiaa.
Aseptiikka ja hygienia ihotaidemaalauksessa, harjoitustehtävä, tutustuminen tatuointistudiolle.

Asiakaspalvelu, ihmisen kohtaaminen, ristiriitatilanteet asiakastyössä.
Erilaiset sairaudet ja terveysriskit ihotaidemaalauksessa.
Harjoitustöitä, tatuointikoneen käytön harjoittelua, töiden suunnittelua, tietoa tarvikkeista ja välineistä.

Tatuointivärien käyttö ja turvallisuus, uudet määräykset, lainsäädäntöä ja velvoitteita, vastuukysymykset, turvallisuussuunnitelma.
Harjoitustöitä, siirtokuvat.

Yrittäjyydestä, yritysmuodoista ja vakuutuksista.

Ihotaiteen suunnittelua, piirtämistä, harjoittelua. Tietoa erilaisista ihotaidemaalaus- tekniikoista.

Tietoa tarvikkeiden tilauksesta, kustannuksista, kuvien hinnoista ym. Seuraavien lähipäivien ihomaalauksen kuvan suunnittelu ja harjoittelua.

Ihotaidemaalauksen tekeminen iholle ja siihen liittyviä asioita.
Palaute koulutuksesta, koulutuksen päättäminen, todistusten jako, kahvit.

Jokaisten lähipäivien välipäiville opiskelijoille tulee suoritettavaksi tehtäviä. Tehtävät tarkentuvat koulutuksen alkaessa. Lisäksi lähipäivissä tulee ryhmätehtäviä.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja erityisesti:
Eduzink.tattoo ja Taika Innovations Oy

    Varmenne: captcha

    Ilmoittautuminen tällä lomakkeella on sitova.